Vesten er i ferd med avvikle seg selv og det går ikke upåaktet hen i monokulturelle nasjoner som Kina, som gjerne tar mer makt internasjonalt fra vår svakhet.
En rapport som nylig ble løsgitt viser at kineserne ikke ser på Vesten som sterkt lenger og at vår besettelse med rasisme, kjønn, LGTBQ og identitetspolitikk er et sårbarhetstegn. Faktisk ser de på det som en «sykdom».
De forstår ikke at Vesten har fraveket et monkulturelt samfunn og erstattet det med et multikulturelt og multietnisk samfunn. At vi fornekter vår kultur og historie, som skapte nettopp Vesten og erstatter det med å hylle fremmede folkeslag, religioner og kultur. Dette vil bryte ned og ta fra vestlige menneskers mening med livet.
De tror ikke de engang trenger å invadere eller bruke militær makt hvis det skulle komme så langt, for å ta fra Vesten makten. Dette vil skje av seg selv i det våre samfunn kollapser av seg selv under multikulturalismens tyngde, gjennom etnisk separatisme og uro.
Kina ser heller på sitt monokulturelle samfunn og rasisme som en styrke, som gir folket en mening med livet, trygghet, samhold og tillit.
Vesten på sin side ser på Kinas rasisme som strategisk fordel for dem, da de ikke er belemret med skyld eller tvil om egen kulturell identitet relatert til sin egen fortid. Politikere i blant annet Russland har tidligere sagt at de tror at hvite mennesker i USA vil rømme fra landet, til blant annet Russland, når USA fortsetter sin sivilisatoriske undergang.
Fra rapporten:
I all hovedsak anerkjenner ikke Kina sin rasisme som et problem i det hele tatt. De tror at rasisme er et vestlig fenomen og at vestlige mennesker er besatt av rase. Denne besattheten er sett på av Kina som en strategisk sårbarhet i Vesten, mens Kina ikke er påvirket av rasisme.
Fra kinesisk perspektiv, så pleide USA å være et sterkt samfunn som kineserne respekterte når det var monokulturelt, definert av den anglo-protestantiske kulturen som en kjerne i den amerikanske nasjonale identiteten, koblet opp mot en politisk ideologi basert på liberalisme, rettsstaten og den frie markedskapitalismen.
Kina ser på multikulturalismen som en sykdom som har tatt over USA og er en del av USA fall.
Rasisme bevisstgjør kinesernes syn på internasjonal politikk på tre måter.
– Først, nasjoner er sårbare, og dermed er det bra for Kina at de er et monokulturelt samfunn.
– For det andre, Kinas etnosentrisme og rasisme driver deres syn på resten av verden. Deres kultur og historie har eksistert med et tributtsystem der barbarer vet at kineserne er overlegne.
– Det er et strengt, underforstått, rasistisk syn på internasjonal politikk, som er fremmed og støtende for vestlige politikere og mennesker. Kineserne er komfortable med å bruke rase for å forklare hendelser og bruke rasistiske stereotyper for å fremme sine interesser. Et av disse er kineserne tro på at afrikanere i særdeleshet er avhengige av kinesisk lederskap.