Site icon Lykten

Iransk advokat i Trondheim mener det bør praktiseres islamisering i norske rettssaler

Den etterhvert evinnelige debatten om hvordan islam skal praktiseres i det offentlige Norge fortsetter sin vante gang gjennom hverdagen vår.

En iransk advokat ved navn Farhad Shariati (Shæriæti offentlig), skriver i et innlegg på Trondheim24.no følgende tekst:

«Æresdrap er en nasjonal kontrovers i mange land, og kan begrunnes i bemerkelsesverdig sammensatte grunner og er fortsatt gjenstand for levende debatt blant lærde.»

«Æresdrap kan begrunnes i betente forhold i muslimenes verden, som når en kvinne driver med utenekteskapelig sex eller utroskap, eller at familiens ære krenkes med tilstrekkelig alvorsgrad.»

«Praksisen med å drepe en av sine nære familiemedlemmer for en krenkende, sosial overtredelse praktiseres også i Norge. Dette skjer årlig.»

«Dagens straffelov tar ikke nok hensyn til mannen av utenlandsk opprinnelse som ikke kjenner til norske kulturen, når mannens eller familiens ære skal reddes for enhver pris ved æresdrap. Dette virker diametralt absurd for oss nordmenn som er født og oppvokst i Vesten. Vår rettsstat og vårt samfunnet slår skikken i hartkorn med religionen og anser praksisen som umoderne og upassende i et sivilisert land.»

«forståelse for at lovgiver er forsiktig med åpne slike dører» etter straffeloven § 78, og viser til at motstanderne av strafferabatt ofte argumenterer med at man ikke skal honorere en slik kultur. Men da glemmer man at «lovbryterne som begår æresdrap som oftest er uvitende om den norske kulturen – altså det som i loven kalles uaktsom rettsuvitende»

Da advokatens leserinnlegg etter rimelig kort tid går sin seiersgang på sosiale medier, velger Trondheim24.no å fjerne innlegget. Men det er for sent. Uttalelsene og skjermdumpene har allerede laget skaden.

Når våre politikere, folkevalgte og medier forteller oss at snikislamisering er et oppfunnet ord uten rot i virkeligheten, så kan man alltids stole på at de nyankomne selv kaster bensin på bålet, etter at man har funnet seg stuevarm i det norske samfunnet.

Exit mobile version